• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Slatke tajne»Od ušiju ili repa: evo kako ljudi najčešće jedu čokoladnog zeca

Od ušiju ili repa: evo kako ljudi najčešće jedu čokoladnog zeca

Mirjana Bošković Smrekar 07 tra 2023 Slatke tajne Komentari isključeni za Od ušiju ili repa: evo kako ljudi najčešće jedu čokoladnog zeca

U anketi koju je provela američka National Confectioners Associations 78 % ispitanika reklo je kako zeca počinju jesti od ušiju, dok tek njih 5 % počinje od repa.

Iako to nije svrha Uskrsa, lijepo je kada je blagdanski stol prepun čokoladnih jaja i zečića kojima se vole zasladiti i mali i veliki.

No, jeste li se ikada zapitali: koji je pravi način za jesti čokoladnog uskršnjeg zeca?

Ovo zanimljivo pitanje postavila je potrošačima američka National Confectioners Association te objavila rezultate istraživanja prema kojima  78 % ispitanika prvo jede uši, 17% prvo jede nožice čokoladnih zečića dok samo njih 5% prvo pojede rep.

Provedena anketa pokazala je da čak 78 % ispitanika prvo jede uši.

Osim ovog pitanja, zanimalo ih je i hoće li ovog Uskrsa svojim bližnjima darivati slastice na što je njih čak 84 % odgovorilo potvrdno.

Što se tiče favorita među uskršnjim slasticama, na prvom su se mjestu našli čokoladni zečići i jaja s 44 % glasova, zatim žele bomboni s 20 % glasova, bomboni u obliku jaja s 18 %, sljezovi kolačići s 15 % te ostale slastice s 3 % glasova.

Također, 90 % ispitanika se izjasnilo i kako će za Uskrs izrađivati uskrsne košarice u koje će staviti slatkiše.

Izvor: alwaysatreat.com, abc6onyourside.com

Fotografija: Canva

čokolada čokoladni zec. uši kako se jede rep 2023-04-07
Tags čokolada čokoladni zec. uši kako se jede rep

Autori

napisala : Mirjana Bošković Smrekar
Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.
Prethodni članak :

Slatka uskršnja pletenica kao stvorena je za blagdanski stol: evo kako ju možete pripremiti

Sljedeći članak :

Iz uskršnjeg kataloga: otkrijte nesvakidašnje čokoladne kreacije s potpisom Nadalina

Povezani članci

TikTokom kruži novi viralni hit: evo kako jednostavno spremiti ostatke torte

TikTokom kruži novi viralni hit: evo kako jednostavno spremiti ostatke torte

Mirjana Bošković Smrekar 16 tra 2023
Jaja su sve skuplja: evo čime ih zamijeniti u slatkim receptima

Jaja su sve skuplja: evo čime ih zamijeniti u slatkim receptima

Mirjana Bošković Smrekar 08 tra 2023
Je li ovo najslađa jestiva dekoracija: pripremite i vi čokoladna gnijezda

Je li ovo najslađa jestiva dekoracija: pripremite i vi čokoladna gnijezda

Kate Bošković 01 tra 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!