Najslađi muzej na svijetu otvara svoja vrata u Barceloni

Imamo lijepu vijest za sve ljubitelje kako slastica, tako i onih slatkih mjesta na kojima nastaju savršene fotografije za Instagram: 27. studenog u Barceloni svoja vrata otvara najslađi muzej na svijetu!

Premda nikoga od nas ne treba pretjerano nagovarati na posjet katalonskoj prijestolnici, divovski bazen u oblaku, prostorija posvećena isključivo churrosima ili pak besplatne degustacije brojnih slatkih proizvoda samo su neki od razloga zašto je ova putujuća izložba bila iznimno posjećena u Lisabonu te São Paulu i Rio de Janeiru prošle godine, stoga ne sumnjamo da će španjolsko izdanje u rekordnom roku slijediti njihov primjer.

Ova će se interaktivna izložba održavati u 12 tematskih prostorija kupole trgovačkog centra Arenas, a ulaznice po posebnoj cijeni od 15 eura moći će se kupiti na internetskoj stranici muzeja počevši od 15. ovog mjeseca do otvaranja izložbe.

Cilj ovog izdanja muzeja je zasladiti gorka vremena kroz koja trenutno prolazimo pa se nadamo da će i dio naših čitatelja, ukoliko epidemiološka situacija to bude dozvoljavala, imati priliku zaviriti u čaroban svijet koji on donosi.

Fotografija: Internetska stranica El museo mas dulce del mundo

Lorena Grubišić
Lorena Grubišić

Nakon stjecanja diplome iz odnosa s javnošću, Lorena je svoju zagrebačku adresu zamijenila raznim europskim pa je tako iskusila kakav je život u Irskoj i Španjolskoj. Danas ponovno živi u rodnom Šibeniku, a osim u putovanjima i upoznavanju drugih običaja i kultura, uživa i u pravljenju ukusnih slastica i pisanju o istima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.