Kupnjom podloga za fotografiranje pomažete žrtvama potresa

Dvadeset posto ukupnog prihoda ostvarenog od prodaje podloga za fotografiranje u prva dva mjeseca ove godine the_honest_backdrops_photo donirat će @malainstabajka za pomoć žrtvama potresa.

Prošlo je gotovo mjesec dana od razornog potresa koji je uništio veliki dio središnje Hrvatske, a pomoć je i nadalje i više nego dobrodošla. Iz dana u dan tako se organiziraju razne akcije, a posljednja u nizu onih o kojima vas mi obavještavamo je akcije koju je pokrenula Ana Surać, vlasnica brenda the_honest_photo_backdrops.

Naime, kako je napisala u opisu svoje objave na Instagramu, još uvijek ne može pronaći riječi kako bi izrazila koliko su je potresle ljudske sudbine svih onih s potresom porušenih područja.

„Izgubljeni životi, razrušeni domovi, izgubljeno u sekundi sve ono što se godinama gradilo, strah koji čuči duboko u kostima i budi se svakim novim podrhtavanjem.. I ono najgore – spoznaja da će to potrajati još dugo.“ – piše Ana, najavljujući pritom akciju koja na njezinom profilu traje još od 1. siječnja ove godine.

Naime, the_honest_photo_backdrops će 20 % ukupnog prihoda od prodaje njihovih podloga za fotografiranje ostvarenog od 1. siječnja do 28. veljače uplatiti na račun @malainstabajka koja provodi brojne akcije i pomaže izravno ljudima na terenu.

Ukoliko i vi želite biti dio ove lijepe priče pomaganja, posjetite ovaj profil na Instagramu i izaberite podlogu za sebe.

Fotografija: Anamarija Habuš i Kristina Štriga

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.