Korisnici poludjeli za sladoledom s potpisom Dolly Parton: zbog potražnje u jednom danu srušena internetska stranica

Obožavatelji poznate country pjevačice pohrlili su na web stranicu Jeni’s Splendid Ice Creama kako bi kupili njezin najnoviji sladoled, no posjećenost koja je u tom trenu bila 50 puta veća od uobičajene srrušila je internetsku stranicu pa će za online kupovinu morati još malo pričekati.

Dolly Parton, legendarna country pjevačica, udružila se s kompanijom Jeni’s Splendid Ice Creams u Ohiju kako bi stvorila vlastiti sladoled koji je od prošlog četvrtka, 8. travnja, i službeno dostupan.

Službeni naziv sladoleda 75-godišnje pjevačice je Strawberry Pretzel Pie, a opisuje ga kao „povratak troslojnoj piti iz posude iz njene mladosti“.

Kremasti se novitet sastoji od slojeva slanog pereca, sladoleda od krem ​​sira te umaka od jagoda.

Ova je suradnja prvi put najavljena u ožujku kada su naglasili kako će prodajom ovog sladoleda podržati rad Dolly Parton’s Imagination Library, programa koji je pokrenula sama Dolly, a zahvaljujući kojemu je darovano preko 154 milijuna knjiga djeci u dobi do pet godina.

Budući da je sladoled izrađen u ograničenoj količini od 10.000 komada, u trgovini se moglo kupiti dvije posude po osobi, a ovaj sladoled s potpisom glazbene legende privukao je toliko kupaca da se se internetska prodaja u potpunosti srušila zbog prevelike potražnje. Otkrili su kako je posjećenost stranice u četvrtak bila 50 puta veća nego inače i zato je došlo do pada sistema.

Iz Jeni’sa su se ispričali korisnicima te najavili kako će stranica uskoro nastaviti s radom pa će biti u mogućnosti kupiti najnoviji sladoled.

Izvor: wdbj7.com i news.yahoo.com

Fotografija: Facebook stranica Jeni’s Splendid Ice Creams

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.