Jednim klikom do omiljenog sladoleda – Happy Gelato najslađa je talijanska platforma

Kupovina omiljenog sladoleda nikada nije bila lakša – na digitalnoj platformi Happy Gelato dostupna je ponuda brojnih sladoledarnica, a kupac sam odlučuje hoće li svoju narudžbu preuzeti u objektu ili želi da mu se dostavi na adresu.

Budući da se kreće u digitalizaciju na svim poljima, iz Pregela su pokrenuli inicijativu za podršku sladoledarima, ali i za poticanje klijenata na digitalizaciju sladoledarnica preko internetske prodaje.

Platforma se zove Happygelato.com, a omogućuje kupcu da rezervira željeni sladoled, ali i druge slastice te ih preuzme u sladoledarnici ili da mu se dostavi izravno na adresu. 

Platforma funkcionira na način da proizvođač sladoleda odabere koju uslugu želi ponuditi potrošaču odabirom delicija koje promovira u virtualnoj vitrini. Korisnička služba Happy Gelato pobrinut će se za stvaranje profila sladoledarnice te njegovo ažuriranje u stvarnom vremenu.

Ova vrsta usluge omogućava  proizvođaču sladoleda da se usredotoči samo na ispunjavanje i isporuku narudžbe te da ima internetsku trgovinu bez posjedovanja posebnih digitalnih znanja i vještina. Ovo je prava personalizirana prilika koja pomaže sladoledarima da zadrže svoje kupce putem inovativne usluge.

Kupac na platformi može potražiti željenu sladoledarnicu, a zatim odabrati proizvode iz virtualne vitrine. Prije završetka narudžbe mora odabrati želi li proizvode pokupiti u njihovom objektu ili želi dostavu na adresu, a sve u skladu s rasporedom koje je odredila sladoledarnica. Narudžbu je moguće platiti putem interneta ili pouzećem.

Ovaj PreGelov projekt sadrži inovativnu poslovnu priliku za proizvođače sladoleda kroz uslugu digitalizacije sladoledarnica u nekoliko jednostavnih koraka. Visoka razina korisničke usluge zasigurno je jaka strana projekta te omogućuje sladoledarima koraku u budućnost.

Osim virtualne trgovine, PreGel proizvođačima sladoleda nudi priliku pozicioniranja na internetu putem ciljane strategije digitalne komunikacije.

Više informacija o ovoj platformi može se dobiti putem elektroničke pošte na adresi: info@happygelato.com ili na njihovoj internteskoj stranici.

Ova usluga dostupna je samo na području Italije.

Izvor: Dolcesalato.com

Fotografija: Pexels

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.