Deserti za promjenu: ujedinjeni slastičari za pomoć Australiji

Slastičari diljem svijeta ujedinit će se s jednim ciljem – pomoći Australiji koja se bori s najvećim požarima u povijesti.

Često ističemo da su slastice puno više od same hrane. Da je to tako potvrdit će se u subotu, 8. veljače kada će se slastičari iz svih dijelova svijeta ujediniti kako bi pomogli Australiji koja se već nekoliko mjeseci bori s nezapamćenim požarima, koji su već uništili veliki dio kontinenta.

Stanovnicima Australije u ovom je trenutku svaka pomoć dobrodošla pa su stoga australski slastičari odlučili pokrenuti hvalevrijednu akciju te su pozvali svoje kolege iz svih dijelova svijeta da se u subotu, 8. veljače odreknu jednog dijela dnevnog prometa i doniraju ga australskom Crvenom križu koji pruža pomoć stanovnicima opožarenih područja.

„Dessert 4 Difference“ naziv je akcije koja će, nadamo se, ujediniti slatki svijet i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.