Akcija #recimoimhvala: našoj akciji pridružio se i jedan mladoženja – Vlado Lajnveber

U nizu predstavljenih mladenki koje su odlučile sudjelovati u našoj akciji #recimoimhvala, donosimo priču i o jednom mladoženji, Vladi Lajnveberu, medicinskom tehničaru zaposlenom u Zavodu za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije, koji će u bračnu luku uploviti u rujnu.

Vlado Lajvenber djelatnik je Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije, u kojem radi kao medicinski tehničar već 15 godina. Kao i inače, i u vrijeme Covida radio je na svom radnom mjestu, ali su uz svakodnevni posao, uz pojačan oprez i dodatnu zaštitu, skrbio je i o pacijentima zaraženim korona virusom. „U radnom okruženju zbog novonastale situacije svi smo se trebali prilagoditi i prihvatiti odgovornost što nama hitnjacima i nije tako strano zbog specifičnosti djelokruga posla.“

Pandemija koronavirusa nije značajno utjecala na organizaciju svadbe budući da su odabrali termin u rujnu, a broj uzvanika ne prelazi brojku pedeset. Ljubavna priča Vlade i njegove zaručnice započela je prije tri godine kada je ona iz Dubrovnika došla na svadbu u Slavoniju gdje su se upoznali i razmijenili brojeve telefona te ostali u kontaktu. „Uspjeli smo prevladati daljinu i održati našu ljubav koja se tada dogodila tako da se sada je udajem u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a svatove ćemo imati u Konavoskom polju. Nismo se tražili, samo smo se našli.“ – govori Vlado o njihovoj ljubavi.

Odluku o odabiru svadbene torte, Vlado prepušta zaručnici koja kaže da bi voljela da torta bude na tri kata, u vintage stilu. „Željeli bismo da torta bude u vintage stilu, bijela, ukrašena s cvjetnim motivima lila boje i zelenim listovima. Može  dekoracija biti i od svježeg cvijeća. Za okus se još nismo odlučili, ali svakako jedan kat u čokoladnoj, a ostalo u voćnoj kombinaciji.“ – zaključuje Vlado.

U razgovoru se osvrnuo i na akciju #recimoimhvala te rekao: „Bilo bi lijepo kada bi se svi nesebični ljudi pridružili zajednici i tako uljepšali i proširili ovu prekrasnu priču. Zahvaljujemo Slatkopediji na akciji #recimoimhvala koja je hvalevrijedna akcija. Dobro se dobrim vraća.“

Fotografija: Vlado Lajnveber

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.