Radionica izrade sirovih božićnih slastica

U Centru za kulturu prehrane 6. prosinca održat će se radionica na kojoj će polaznici naučiti pripremati sirove božićne slastice.

Radionica RAW Christmas Cakes održat će se 6. prosinca 2017., s početkom u 18 sati, u prostorijama Centra za kulturu prehrane, Nazorova 18.

Tijekom dva i pol sata trajanja radionice, voditeljica Darija Barić, koja više od desetljeća živi i radi „zdravlje“, polaznike će naučiti osnove pripreme sirovih slastica, kao i koje namirnice koristiti i na koji način, kako kreirati recepte za sirove slastice te kako dekorirati sirove slastice.

U sklopu programa pripremat će se pet sirovih božićnih slastica, i to: zimsku RAW štrudlu s jabukama, orasima i grožđicama, slasnu božićnu tortu, aromatične truffles kugllice, mini donuts s coffe karamelom i zimski sladoled s okusom medenjaka, a po završetku radionice polaznici će dobiti i recepte koje su izrađivali na radionici.

Cijena radionice iznosi 550, 00 kn, a više informacija može se dobiti na e-mail adresi: info@kulturaprehrane.hr ili na broj telefona: 091/4814-466.

Broj mjesta ograničen je na 12 osoba. Rezervacija vrijedi od trenutka primitka uplate ili slanja potvrde o uplati. U slučaju nedolaska ili neotkazivanja dolaska najmanje jedan dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos se ne vraća. Zadržava se pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Fotografija: Centar za kulturu prehrane

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.