Neodoljiva čokoladna rolada najčitaniji je recept studenog

Mjesec studeni obilježili su brojni jesenski recepti, ali i oni koji će zasladiti nadolazeće božićne blagdane, a na vrhu popisa našao se recept koji ujedinjuje jesen i Božić.

Zadnji dan studenog obilježavamo pregledom najčitanijih recepata koji su obilježili mjesec na odlasku. Ovog ste mjeseca najviše voljeli recepte koji potpisuju Ana Prša, Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe, Lidija Osmak s bloga Gurmanka te naša urednica Kate Bošković.

Fave dei morti

Povodom obilježavanja Dušnog dana naša urednica Kate Bošković pripremila je tradicionalne talijanske keksiće – fave dei morti, koji su se često našli i na vašim stolovima i tako došli na peto mjesto mjesečnog pregleda najčitanijih recepata.

Zlato u čaši

Ana Prša se ovog mjeseca za svoje mjesto među pet najčitanijih recepata mjeseca izborila receptom za zlato u čaši, kojim smo i započeli ovaj mjesec.

Kokosova gnijezda

Za brz, jednostavan i efektan božićni recept pobrinula se Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe čije se recept za kokosova gnijezda našao na trećem mjestu ovomjesečnog pregleda.

Medena torta

Lidija Osmak s bloga Gurmanka zasluženo je došla na drugo mjesto najčitanijih recepata ovog mjeseca, podijelivši s nama recept za neodoljivu medenu tortu, za koju vjerujemo da predstavlja pravi božićni izbor.

Rolada od čokolade s kremom od kestena

Sami vrh ovomjesečnog pregleda najčitanijih recepata pripada našoj urednici Kati Bošković čija vas je čokoladna rolada s kremom od kestena, koju vam je ona predložila kao odličan izbor za vaš božićni stol, u potpunosti osvojila i dobila najveći broj vaših klikova.

Fotografije: Kate Bošković, Ana Prša, Od slatkoga slađe, Gurmanka i Kate Bošković

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.