Za slađi Uskrs: kolači Roberta Hromalića stižu u vaš dom

Slastičarnica Le Kolač u vlasništvu Roberta Hromalića pred sami je Uskrs uvela beskontaktnu dostavu kolača.

Nakon što su zbog širenja epidemije korona virusa, bili prisiljeni zatvoriti svoja vrta, u slastičarnici Le Kolač odlučili su uzeti neko vrijeme kako bi se prilagodili novonastalim okolnostima i uskladili svoju ponudu s blagdanom koji nam se bliži, a zatim su u javnost izašli s viješću o tomu da su uveli dostavu svojih kolača.

Kako bi sve bilo maksimalno u skladu s nastojanjima da se obuzda širenje epidemije, radi se o beskontaktnoj dostavi – kupci plaćaju isključivo virmanski, a dostavljač kolače ostavlja ispred vrata. Minimalni iznos potreban za dostavu je 130 kuna, a na području Zagreba ista je besplatna.

U ovoj zagrebačkoj slastičarnici, uz već poznate okuse koji su zastupljeni u njihovoj slastičarnici, za Uskrs možete naručiti i neke posebne, uskršnje kolače. Tako su pripremili posebni Easter pack koji se sastoji od 18 kolača u obliku kockica različitih okusa poput lješnjaka, čokolade, jabuke, yuzua, badema, ruby, bajadere i griotte, ali i Easter cookies koji dolaze u tri okusa: čokolade, vanilije i limuna, a uz razne torte i paste, tu su i dva posebna uskršnja miksa.

Naručiti je moguće preko WhatsAppa, Instagrama, Facebooka ili e-maila, a sve detalje o narudžbama, kao i cjenik potražite na njihovim društvenim mrežama.

Fotografije: Le Kolač

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.