Uskrs će nekomu postati puno slađi: traže se osobe za kušanje čokoladnih jaja

Posebno sladak Uskrs čeka troje sretnika koji će dobiti priliku postati kušači čokoladnih uskršnjih jaja.

Uskrs nam se približava te su police trgovina već pune  uskršnjih slastica, a kako bi iduće godine na tržište plasirali još ukusnije i kvalitetnije slastice iz trgovačkog lanca Aldi u Ujedinjenom Kraljevstvu traže kušače koji će isprobati i ocijeniti njihov asortiman uskršnjih čokoladnih jaja te predložiti promjene za boljitak.

Posao kušača Aldijevog uskršnjeg asortimana podrazumijeva kušanje dosadašnjih proizvoda i ocjenjivanje, a upravo će ta ocjena djelatnicima Aldija pomoći u osmišljavanju asortimana za iduću godinu.

Aldijeva glasnogovornica Julie Ashfield rekla je: „Njihove povratne informacije pomoći će našem timu u stvaranju proizvoda za sljedeću godine, kako bi bili sigurni da našim kupcima dajemo ono što zaista žele.“ – prenosi sports.yahoo.com.

Neki od proizvoda koji će proći kušanje su specijalno odabrana jaja s komadićima saća te veliko zmajsko jaje.

Kušači se mogu prijaviti do 15. ožujka 2021., a uz prijavu trebaju  poslati video u kojem objašnjavaju zašto bi baš oni trebali dobiti priliku za kušanje, i to na adresu: AldiEasterTastingOfficer@McCann.com.

Trima odabranim kušačima Aldi će poslati uzorke za ocjenjivanje do 22. ožujka, a oni su dužni njima poslati video s ocjenama proizvoda do 29. ožujka ove godine.

Nažalost, ovaj je natječaj otvoren samo za stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva, ali ako vas ipak zanimaju detalji, potražite ih na ovoj poveznici.

Fotografija: Pexels

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.