U New Jerseyu se otvara najveća svjetska prodavaonica slatkiša

Stanovnici New Jerseya, krajem će listopada postati bogatiji za još jedno slatko mjesto –  najveću svjetsku prodavaonicu slatkiša.

It’Sugar, najveći američki prodavač slatkiša, najavljuje otvorenje svog najvećeg lokala do sada, i to krajem listopada, u East Rutherfordu, New Jersey.

Ovaj će se jedinstveni koncept prostirati na 22.000 četvornih metara, na tri etaže, i upravo ga to čini najvećom svjetskom prodavaonicom slatkiša. Kupci će imati priliku vidjeti repliku Kipa slobode, u potpunosti  izrađenog od slatkiša, postavljenu na samom ulazu u trgovinu, ali i izabrati čime će se zasladiti, između više od 10 000 slatkiša poput Sour Patch Kids, Oreo, Nerds, Reese’s, Peeps, Pez, Starbursts i mnogih drugih.

It’Sugar posluje na više od 100 lokacija diljem Sjedinjenih Američkih Država, a ovaj će lokal biti smješten u atriju zabave, u American Dreamu, pored ulaza u vodeni park DreamWorks te u blizini tematskog parka Nickelodeon Universe i klizališta nekretnine NHL.

„Ovaj koncept je moj san već više od 25 godina, a suradnjom It’Sugara i American Dreama, taj će san napokon postat stvarnost“ rekao je Jeff Rubin, osnivač i izvršni direktor kompanije It’Sugar, prenosi portal CSA.

Izvor: CSA

Fotografija:Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.