Slatke dekoracije – svjetski slastičarski trendovi na dohvat ruke

U Slatkim dekoracijama dočekat će vas ljubazni zaposlenici koji će vas upoznati s najnovijim trendovima u slastičarstvu i otkriti vam male tajne uspješne pripreme slastica.

Specijalizirana trgovina slastičarske opreme Slatke dekoracije svoja je vrata otvorila 2018., a vlasnik Mladen Lazić je na ideju za otvaranje ovakve trgovine došao lako. Želeći spojiti ljubav prema svojoj slastičarskoj struci te radu s ljudima, ovaj praunuk jednih od najpoznatijih slastičara Grada Zagreba, otvorio je svoj mali slatki raj u kojemu prodaje slastičarske alate i dekoracije. Slatke dekoracije svoju su priču započeli u Dugom Selu, no budući da se dobar glas o njima brzo proširio, uskoro su morali preći na mjesto gdje će biti dostupniji svojim kupcima. Tako ih se od listopada 2019. može pronaći na adresi Bruna Bušića 17 u zagrebačkom Središću.

Vlasnik ove specijalizirane trgovine brine o tomu da njegova ponuda uvijek ide u korak s trendovima koji se u slatkom svijetu stalno mijenjaju – tako su predstavnici njegove trgovine prisutni na svim velikim svjetskim slastičarskim sajmovima, a police njegove trgovine uvijek ispunjenje najnovijom opremom za stvaranje slatkih čarolija. U svom velikom i raznolikom asortimanu svojim kupcima stalno nude i proizvode koje nije moguće kupiti u drugim, sličnim specijaliziranim trgovinama u Hrvatskoj: „Kao jedan od primjera naveo bih slova i elemente Sugar press koje na Hrvatskom tržištu nema nitko, a zadnja  novost je da postajemo i ekskluzivno prodajno mjesto za Kitchenaid miksere i pomagala koji su  nas prepoznali kao svog kvalitetnog partnera.“ – istaknuo je Mladen Lazić.

Fotografija: Mladen Lazić

Osim na dostupnost ekskluzivnih proizvoda, Lazić je ponosan i na svoje ljubazno i educirano osoblje, koje stoji na raspolaganju kupcima. Amateri i profesionalci, hobi slastičari, kao i najbolji dekorateri slastica u ovom će dućanu naći sve što im treba za izradu slastica, a osim vrhunskih proizvoda, tim Slatkih dekoracija s njima će podijeliti svoje znanje i iskustvo te rado odgovoriti na sve njihove upite.

Fotografija: Facebook stranica Dr Paste

U svom radu nastoje slušati i ispunjavati želje svojih kupaca jer kako Lazić kaže: „nije samo bitno prodati nego nam je prije svega bitno da naši kupci budu zadovoljni te da se vrate i eventualno nas preporuče“.

Budući da u svom timu imaju i promotorice Ivanu Žabjačan Tirki iz „Sweet Temptations“ te Martinu Črnjavski iz slastičarske grupe “Torte – od ideje do izvedbe“ ovom je timu vrlo lako svakodnevno pratiti slastičarske trendove te na vrijeme pribaviti novu opremu za svoje klijente. Upravo zahvaljujući Ivani i njihovi kupci mogu postati pravi dekorateri slastica jer Slatke dekoracije i Ivana Žabjačan redovito organiziraju radionice na kojima s polaznicima dijele znanja o dekoriranju slastica.

Iako u ovom malom slatkom raju svatko može naći nešto za sebe, neki su proizvodi ipak popularniji od drugih: „U slastičarskom svijetu uvijek je najtraženija kvalitetna masa za oblaganje torti, a uz nju i boje poput Magic coloursa i Fractala.“

Za sve one koji ne stignu posjetiti poslovnicu u Zagrebu, tu je rješenje – njihov webshop u kojemu su dostupni svi proizvodi koji će i vama omogućiti da stvorite svoje najslađe kreacije.

U suradnji sa Slatkim dekoracijama

Fotografije: Slatkopedija

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.