Slatka vam nova godina

Dragi čitatelji,

stigla nam je i treća godina koju dočekujemo zajedno. Kada smo početkom lipnja 2017. pokrenuli naš slatki portal, nismo znali ni hoćemo li uspjeti s vama dočekati novu, 2018. godinu. Nadali se jesmo, sanjali o tomu jesmo, vjerovali u to jesmo, ali nismo mogli garantirati da ćemo uspjeti.

Naime, nije lako u današnje vrijeme pokrenuti medij koji će, u poplavi raznog medijskog sadržaja, uspjeti opstati ne jednu godinu, ne dvije, nego evo već treću godinu. Teško je i izazovno, ali vi nam sve to olakšavate i to tako što nas svakog dana iznova birate, što svakog dana iznova ulazite na naš portal, pronalazite sadržaj za sebe, čitate nas, komentirate, dijelite i širite glas o nama. Tako je to bilo 2017., tako je to bilo 2018., tako je to bilo 2019., a iskreno se nadamo da će tako to biti i ove, 2020. godine.

Jučer smo vas na Instagramu pitali jesmo li u 2019. ispunili vaša očekivanja. Devedeset posto vas je reklo da jesmo, deset posto je smatralo da smo mogli i bolje. U prošloj smo godini dali sve od sebe, a to ćemo, sasvim sigurno, raditi i ove godine. Trudit ćemo se, kao i do sada, zasladiti svaki vaš dan i ispuniti sva vaša očekivanja.

I u godini koja je upravo počela ostat ćemo vjerni našim dosadašnjim principima – bit ćemo posvećeni samo i isključivo slasticama i slastičarstvu.

Nadamo se da ćete svi vi koji ste do sada bili s nama, tu ostati i u ovoj godini, a oni koji još nisu postali dio naše slatke priče, da će nam se u 2020. godini pridružiti jer mi vam otkrivamo slađu stranu života.

Sretna vam i slatka nova godina!

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.