Pružimo im podršku – kupujmo njihove proizvode: objavljen je popis proizvođača s potresom pogođenih područja

Na stranici cimerfraj.hr objavili su popis malih proizvođača i OPG-ova s potresom pogođenih područja.

Već više od deset dana cijela Hrvatska diše kao jedno, sve su oči uprte u područje Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta, sve želje, pomoć i podrška usmjerene prema ljudima koji su u nekoliko sekunda ostali bez svega.

Kao što se stalno ističe, pomoć i podrška ljudima s ovih područja će biti potrebna još jako dugo. I kad prođe ovaj prvotni šok koji je zatekao cijelu Hrvatsku, i kada se većina hrvatskog stanovništva iz drugih dijelova Lijepe Naše vrati svojoj ustaljenoj svakodnevici, ovi će ljudi trebati našu podršku.

Upravo iz tog razloga na stranici cimerfraj.hr objavljen je popis proizvođača i OPG-ova s ovog područja s ciljem približavanja njihovog rada ljudima diljem Hrvatske i pozivanjem da se u moru različitih proizvoda dostupnih na našem tržištu izaberu baš njihovi.

Među brojnim proizvođačima ima i onih koji proizvode slatke proizvode ili pak sastojke za slastice, a treba napomenuti kako su s ove stranice pozvali sve koji poznaju proizvođače s ovog područja da im se jave i pomognu dopuniti ovaj popis.

Ukoliko i vi želite podržati proizvođače s potresom pogođenih područja, cjelokupni popis i njihovu ponudu pregledajte na ovoj poveznici.

Izvor: cimerfraj.hr

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.