Pazi da ne zagrizeš – dekoracije u obliku omiljenih slastica koje izgledaju kao prave

Domaće tržište polako osvaja brend Berry Cute koji stoji iza neodoljivih dekoracija u obliku omiljenih slastica.

Hrvatskim su tržištem odnedavno zavladale vesele šarene slastice koje unose radost u životne prostore. Riječ je o nejestivim slasticama, suvenirima koji izgledaju kao pravi sladoledi, macaronsi, donutsi itd.

Obiteljski brend Berry Cute sa svojom je slatkom pričom krenuo iz Zagreba i već je osvojio brojna prodajna mjesta diljem Hrvatske. Najbolje od svega je što je sve ručni rad i proizvedeno u Hrvatskoj, uključujući slova pa sami možete birati natpise na proizvodima.

Vlasnici ovog brenda željeli su spojiti dugogodišnju obiteljsku tradiciju izrade suvenira i ukrasa s ljubavlju prema slasticama. Upravo iz te dvije ljubavi je nastao Berry Cute brend koji je simpatičan ne samo djeci nego i odraslima. Prava mala umjetnička djela popularnih slastica.

Za one najmanje pak naglašavaju da njihove proizvode uvijek držite ukrase podalje od djece jer su toliko realistični da bi mogli zbuniti djecu tako da ih požele konzumirati.

Berry Cute je tome doskočio na način da je većina ukrasa napravljena kao ukrasne slike kako bi na zidu imali funkciju da mame osmijeh na lice, a vi ih tako držite podalje od djece. Magnete također stavite visoko kako ih djeca ne bi mogla dokučiti.

U njihovoj se ponudi mogu naći zanimljive pločice sa samoljepljivim papirićima s neodoljivim donutom po izboru, a tu je i šećerna vuna koja priziva dugo toplo ljeto i sjećanja iz djetinjstva kada se ova velika pahuljasta slastica činila kao ostvarenje sna.

Ovi veseli dekorativni predmeti mogu se nabaviti preko njihove mrežne stranice, ali i naći u brojnim suvenirnicama koje su preplavljene slatkim proizvodima prilagođenim turističkoj ponudi – uz ime grada ispisano na drvenoj podlozi te fotografiju, turisti će zacijelo dugo pamtiti posjet našoj zemlji.

Iz Berry Cutea nam ponosno ističu da njihovi proizvodi odlično funkcioniraju i kao uspomene s vjenčanja odnosno dar gostima.  

Kao što smo već napomenuli, riječ je u potpunosti o hrvatskom proizvodu, a svaki artikl se zasebno obrađuje, nanosi boja i ukrašava. Svoje proizvode su zaštitili prepoznatljivim žigom koji se nalazi na stražnjoj strani svakog proizvoda.

Neki od naročito popularnih natpisa na njihovim su proizvodima: „Donut forget I love you“, „I love you more than ice cream“, „Donut forget that you are awesome“, „DONUT You Know – I’m So Glad You are My FRIEND“, „You are the sprinkles on my donut“, „You can’t buy happiness but you can buy donut“.

Uz već dostupne tekstove, kupcima je ostavljena mogućnost da osmisle svoj vlastiti tekst koji će dodatno zasladiti proizvod napravljen baš za njih.

Iako bismo kao jedinu manu ovim preslatkim slasticama mogli navesti činjenicu da su nejestive, upravo to nam omogućuje da u pogledu na slatki sladoled ili macarons uživamo cijelu godinu – a to i nije tako loše, zar ne?

Fotografije: Berry Cute

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.