• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Slatke tajne»Naši savjeti vam dobro dođu: u prvih pet godina najviše ste klikali ove slatke tajne

Naši savjeti vam dobro dođu: u prvih pet godina najviše ste klikali ove slatke tajne

Slatkopedija 03 lip 2022 Slatke tajne Komentari isključeni za Naši savjeti vam dobro dođu: u prvih pet godina najviše ste klikali ove slatke tajne

Svaki put kad objavimo neki savjet, uvijek ih rado klikate i dijelite, a evo koji su privukli najviše vaše pažnje.

Tijekom pet godina u rubrici Slatke tajne u kojoj objavljujemo savjete za uspješnu pripremu slastica objavili smo preko sto savjeta, a ovih pet ste najčešće otvarali.

Ganache – savršenstvo od samo dva sastojka

Tekst o tomu kako je nastala jedna od omiljenih čokoladnih krema koja se koristi u slastičarstvu, kao i na koji se način priprema, volite otvarati osobito u blagdansko vrijeme pa ste ga tako doveli na peto mjesto ovog pregleda.

Na što treba paziti prilikom izrade torte na kat?

Savjeti za uspješnu izradu torte na kat traženi su prilikom pripreme rođendanskih i vjenčanih torti stoga ne čudi da su se našli na četvrtom mjestu najčitanijih tekstova u prvih pet godina našeg postojanja.

Rješenje je tu: evo čime zamijeniti kukuruzni škrob u receptima

Na samoj sredini petogodišnjeg pregleda najčitanijh tekstova našao se tekst o tomu čime se može zamijeniti kukuruzni škrob u receptima.

Razlika između želatine u listićima i u prahu

Da ste uvijek željni naučiti nove stvari dokazuje i činjenica da je tekst o razlici između želatine u listićima i u prahu došao na drugo mjesto ovog pregleda.

Meringa: tri načina spravljanja kreme od tučenih bjelanjaka

Na prvom mjestu najčitanijih tekstova svih pet godina nalazi se tekst o tri načina spravljanja kreme od tučenih bjelanjaka kojoj se vraćate gotovo svaki dan.

U godinama koje su pred nama nastavit ćemo donositi savjete koji će vam nadamo se biti jednako korisni kao i ovi koje smo dosad objavljivali.

Fotografija: Pixabay

2022-06-03

Autori

napisala : Slatkopedija
Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.
Prethodni članak :

Evo recepata koje ste najviše voljeli u prvih pet godina našeg postojanja

Sljedeći članak :

Jagode i hepatitis: evo što je izazvalo zabrinutost u Americi i Kanadi

Povezani članci

TikTokom kruži novi viralni hit: evo kako jednostavno spremiti ostatke torte

TikTokom kruži novi viralni hit: evo kako jednostavno spremiti ostatke torte

Mirjana Bošković Smrekar 16 tra 2023
Jaja su sve skuplja: evo čime ih zamijeniti u slatkim receptima

Jaja su sve skuplja: evo čime ih zamijeniti u slatkim receptima

Mirjana Bošković Smrekar 08 tra 2023
Od ušiju ili repa: evo kako ljudi najčešće jedu čokoladnog zeca

Od ušiju ili repa: evo kako ljudi najčešće jedu čokoladnog zeca

Mirjana Bošković Smrekar 07 tra 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!