Najslađi Božić želi vam Slatkopedija

Dragi čitatelji,

stigao nam je i drugi Božić koji smo dočekali zajedno. Drugi, po mnogočemu sličan onom lanjskom, ali i po mnogočemu drugačiji.

I ovaj smo put predbožićno vrijeme proveli pripremajući se zajedno s vama za najslađi dan u godini. Dijelili smo inspiraciju, pronalazili zanimljive vijesti, razgovarali sa zanimljivim pripadnicima slatkog svijeta…

Prosinac nam je tako jako brzo prošao i već je došao Božić. Ovogodišnji nam je Božić još ljepši i slađi nego prošli jer je broj vas koji nas čitate, pratite, kontaktirate, komentirate i širite glas o nama u posljednjih godinu dana značajno porastao. Hvala vam što nam ostajete vjerni i u ovim blagdanskim danima – sretni smo kad znamo da nas i u najsvečanijem dijelu godine puštate u svoje domove.

Nadamo se da iz dana u dan opravdavamo dano nam povjerenje i veselimo se novim slatkim avanturama koje nas čekaju u nadolazećim danima.

Sretan i blagoslovljen Božić uz mnoštvo slatkih delicija želi vam vaša Slatkopedija.

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published.