Najbolji rujanski recepti

Došao nam je i kraj rujna što znači da je vrijeme za još jedan mjesečni pregled. U nastavku Vam donosimo pet recepata koji su obilježili ovaj mjesec.

Domaća štrudla od jabuka

Domaća štrudla od jabuka, čiji nam je recept poslala Gracijela Došen s bloga Slatki začin, upotpunio je jesenski ugođaj koji je sredinom rujna prevladavao u svim dijelovima Hrvatske.

Clafoutis sa šljivama

Naša novinarka Iva Lukač često nas obraduje svojim receptima, a ovaj je mjeseci njezin clafoutis sa šljivama izazvao vaše veliko zanimanje – mnogi od vas rekli su da će rado isprobati Ivin recept.

Mramorni kolač

Recepti naše drage suradnice Blanke Ban uvijek su rado čitani, a u rujnu je osobito oduševljenje izazvao njezin mramorni kolač u kojem je spojila čokoladu i naranču.

Keksići od bjelanjaka

Naša urednica Kate Bošković pronašla je način kako iskoristiti bjelance koji su vam ostali od izrade slastica bez da pripremate puslice. Njezini keksići od bjelanjaka mnogima su se svidjeli i tako se smjestili na drugo mjesto našeg mjesečno pregleda.

Pita od kokosa i čokolade

Ana Topić s bloga SHEdonist ovog je mjeseca bila gošča u našoj rubrici Život sa slasticama. Njezino gostovanje izazvalo je veliko zanimanje publike, baš kao i njezin recept za pitu od kokosa i čokolade koja se po broju vaših klikova smjestila na prvo mjesto najboljih rujanskih recepata.

Fotografije: Slatki začin, Iva Lukač, Blanka Ban, Kate Bošković i SHEdonist

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.