Međunarodna priznanja za hrvatsku dekoraterku slastica

Lorita Grgičević Klarić dobila je priznanje Cakesdecor.com te Saracina.

Vjerojatno najuglednija internetska stranica za dekoriranje torti – Cakesdecor.com proglasila je hrvatsku dekoraterku slastica Loritu Grgičević Klarić dekoraterkom tjedna.

Komentirajući ovo priznanje za naš portal, Lorita je istaknula: „Ovo priznanje me jako veseli jer se radi o najrelevantnijoj svjetskoj stranici za dekoriranje torti. Čast mi je biti istaknuta u tako jakoj konkurenciji. Svako priznanje daje dodatno samopouzdanje i potvrdu da idem u pravom smjeru.“

Osim ovog priznanja, Lorita je danas primila još jednu pohvalu za svoj rad. Naime, i poznati brend Saracino prepoznao je rad naše umjetnice i njezinu tortu proglasio tortom mjeseca.

Nakon ovih međunarodnih potvrda kvalitete njezina rada, Lorita namjerava nastavi raditi i učiti kako bi svoj rad dignula na još viši nivo jer „bilo bi šteta ne iskoristiti potencijal koji očito imam u sebi.“ – zaključila je za kraj Lorita Grgičević Klarić.

Fotografije: Lorita Grgičević Klarić

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.