Marks & Spencer lansirao na tržište novi pekarski hibrid – biscake

Budući da su sa svojim prvim hibridom imali dosta uspjeha, iz M&S-a su se odvažili te izradili hibrid između keksa i torte nazvan biscake.

Marks & Spencer kreirao je te lansirao na tržište još jedan pekarski hibrid, a ovoga je puta riječ o križancu između keksića i torte, jednostavno nazvanom biscake.

Ovaj se najnoviji hibrid sastoji od baze izrađene od keksa te kremastog vrha kao na cupcakesu.

Dostupan je u tri varijante i to: Choc Chip off the Old Block, koji je izrađen od podloge od čokoladnog keksa te čokoladnog biskvita omazanog čokoladnim buttercreamom, zatim Cherry Cake-well koji je zapravo prerađena verzija klasične Bakewell tortice, s podlogom od keksa, biskvitom od badema, džemom od malina te topinga s  glaziranom trešnjom i Lemon Meringue-a-tang, izrađen od podloge od keksa na kojoj je biskvit od limuna i lemon curd, omazan butercreamom od limuna te ukrašen meringom.

Biscake su dostupni u pakiranju po dva komada, po cijeni od 2,50 funti.

Iz M&S su već nedavno lansirali yumnut, križanac između yum-yuma i krafne i upravo je ovaj proizvod jedan od najprodavanijih proizvoda iz njihovog asortimana posljednjih godina.

Izvor: British baker

Fotografija: Pexels

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.