Krećemo u novom smjeru: nakon skoro četiri godine, ukidamo rubriku Slatki recepti

Iako su recepti jedan od najčitanijih sadržaja na našem portalu, odlučili smo da je vrijeme da krenemo u novom smjeru i oprostimo se s ovim sadržajem.

Kada smo prije četiri godine na društvenim mrežama najavili pokretanje našeg portala, jedno od najčešćih pitanja bilo je: „hoćete li imati recepte?“. Već je tada bilo jasno da će recepti biti važan, ako ne i najvažniji dio našeg portala.

Da je to tako dokazali ste iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu, tražeći na našem portalu slatku inspiraciju, pripremajući kolače po našim receptima, obogaćujući vaše obiteljske proslave upravo našim slasticama. Broj vaših klikova na našim receptima iz mjeseca u mjesec davao nam je razlog za ponos, a vaši komentari i poruke u kojima ste pisali o tomu koje ste sve recepte isprobali i kakvi su vaši dojmovi uljepšavali su nam dane.

Ipak, s obzirom na to da danas svi nude recepte, da na sve strane možete doći do raznih slatkih kreacija i da je taj sadržaj dostupan i bez našeg portala, odlučili smo da je vrijeme da se oprostimo s našom rubrikom Slatki recepti i krenemo u jednom novom smjeru. Vjerujemo da će na ovaj način naša okrenutost novinarskom segmentu našeg rada i naša želja da slasticama i slastičarstvu pružimo zasluženi medijski prostor još više doći do izražaja.

Svjesni smo da će ova odluka kod dijela vas izazvati negodovanje, ali nadamo se da ćete ipak ostati uz nas i da ćete i dalje pratiti priče iz najslađe industrije – jer iako više nećemo imati recepte, obećavamo vam još puno intervjua, vijesti, reportaža, osvrta, komentara… svega onoga što čini srž našeg slatkog portala.

I na kraju, još jednom vam zahvaljujemo na tomu što ste birali naše recepte i pripremali ih svojim ukućanima – a sada požurite spremiti one recepte koji su vam najdraži jer već sutra krećemo u novom smjeru.

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.