Čokoladni medvjed na dar kraljevskoj bebi

U Cadbury World čokoladarnici su, prema tradiciji, izradili čokoladnu skulpturu u obliku medvjeda za novopečenog člana kraljevske obitelji, a zainteresirani posjetitelji moći će ga vidjeti izloženog u njihovoj čokoladarnici tijekom svibnja.

Čokolatijeri Cadbury World izradili su divovskog čokoladnog medvjeda povodom rođenja kraljevskog djeteta.

Nakon objave vijesti o rođenju sina princa Harryja i Meghan Markle, malenog Archija, Sian Patterson i Bernie Andrews dva su dana neprekidno radili kako bi stvorili četrdeset i pet centimetara visokog čokoladnog medvjeda koji teži dvadeset i osam kilograma.

Kako bi postigli realni izgled medvjeđeg krzna čokolatijeri su tapkali čokoladne vrhove, a za bojanje očiju koristili su kakao maslac. Čokoladni medvjed u rukama drži srce od bijele čokolade u kojem će biti ispisano ime kraljevskog djeteta. Prethodno su, sličnim počastima, u Cadbury World obilježili dolazak troje djece vojvode i vojvotkinje od Cambridgea pa su tako za rođenje princa Georgea izradili čokoladni krevetić, čokoladna kolica za princezu Charlotte te čokoladnog konja za ljuljanje za princa Louisa.

Diane Mitchell, voditeljica marketinga u Cadbury Worldu, čestitala je novopečenim roditeljima te istaknula kako se veseli skoroj izložbi ove veličanstvene kreacije. Čokoladni medvjed bit će izložen u Cadbury Worldu tijekom svibnja.

Kako izgleda čokoladni medvjedić za kraljevsku bebu možete vidjeti na ovoj poveznici.

Izvor: Yahoo lifestyle

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.