Čokolada i slastice s maslinovim uljem u Vodnjanu

I ove će godine program Dana mladog maslinovog ulja u Vodnjanu biti ispunjen neodoljivim slasticama i čokoladom.

Treći vikend u studenom tradicionalno je rezerviran za Dane mladog maslinovog ulja u Vodnjanu, manifestaciju koja već četrnaest godina zaredom okuplja ljubitelje maslinovog ulja.

I ovogodišnje izdanje obiluje zanimljivim događanjima, a među ostalim treba istaknuti svakodnevne delicije koje uključuju gastronomske kreacije s potpisom, slatke deserte i mlado maslinovo ulje te čokoladu i maslinovo ulje, a koje potpisuje Robert Perić. Uz to, svaki je dan predviđeno i predstavljanje profesora i učenika ugostiteljskih škola istre, a za samo zatvaranje manifestacije predviđen je desert za kraj.

Među brojnim sudionicima ove manifestacije, nalaze se i razni proizvođači slatkih proizvoda. Dane mladog maslinovog ulja u Vodnjanu obično posjeti oko 20.000 posjetitelja, kojima svoje proizvode i usluge nudi više od 100 proizvođača maslinovog ulja i drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Ovogodišnje izdanje održava se od 16. do 18. studenoga, a osim kvalitetnih maslinovih ulja i maštovitih slatkih i slanih kreacija, posjetitelje očekuje i bogati zabavni program.

Više o programu pročitajte na mrežnoj stranici manifestacije.

Fotografije: Dani mladog maslinovog ulja Vodnjan

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.