Božić s Mary Berry: pripremanje slastica u kraljevskom društvu

Poznata britanska autorica kuharica Mary Berry u posebnom će izdanju svoje emsije ugostiti mnogima omiljeni britanski kraljevski par, princa Williama i Kate.

Britanski princ William i njegova žena Kate posebni su gosti božićnog izdanja emisije Mary Berry koja će 16. prosinca biti prikazana na BBC-u.

Zahvaljujući emisiji „Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar“ u kojoj je uz Paula Hollywooda nekoliko sezona ocjenjivala slastičarska umijeća kandidata, Mary Berry je i Hrvatima dobro poznato lice s malih ekrana. Osim vlastitih kuharica, ova svestrana domaćica ima i svoje emisije, a upravo u jednoj takvoj pridružit će joj se britanski prestolonasljednički par.

Kako je na svojoj službenoj Facebook stranici istaknula sama Mary Berry, bila joj je čast odazvati se pozivu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea da im se pridruži u njihovim blagdanskim, dobrotvornim aktivnostima te pripremati s njima posebna blagdanska jela.

Na Instagram profilu Kensingtonske palače navedeno je kako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ujedinili snage s Mary Berry i pripremili blagdansku hranu kako bi zahvalili svim volonterima koji nesebično posvećuju svoje vrijeme kako bi pomogli drugima.

Na njihovom profilu ujedno su objavljene fotografije na kojima se vidi kako Kate ukrašava kolače u društvu Mary Berry. Kako se žena budućeg britanskog kralja snalazi u pripremi slastica gledatelji će imati priliku vidjeti 16. prosinca u posebnoj emisiji na BBC1.

Fotografija: Facebook stranica Mary Berry the cook

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.