Beogradska slastičarnica slavi rođendan pomažući djeci oboljeloj od raka

Beogradska slastičarnica Pelivan će u sklopu proslave svog 168. rođendana goste častiti besplatnim sladoledom, prikupljajući pritom sredstva za izgradnju kuće za djecu oboljelu od raka i njihove obitelji.

Čak sto šezdeset i osam godina ima beogradska slastičarnica Pelivan, koja će ovu veliku obljetnicu proslaviti u četvrtak, 24. svibnja, časteći pritom svoje goste jer, kako ističu iz slastičarnice, upravo zahvaljujući njima slastičarnica opstaje toliko dugo.

Tako će Beograđani i njihovi gosti koji se između 16:30 i 18 sati nađu u slastičarnici Pelivan moći potpuno besplatno jesti omiljene okuse sladoleda.

Osim čašćenja gostiju, u ovoj su slastičarnici odlučili rođendan proslaviti čineći dobro djelo odnosno pomažući onima kojima je to najpotrebnije. Tako će sutrašnju proslavu iskoristiti za prikupljanje sredstava za izgradnju Roditeljske kuće za smještaj i brigu o djeci oboljeloj od raka i njihovim obiteljima za vrijeme liječenja u Beogradu. Izgradnja Roditeljske kuće jedan je od najvećih projekata NURDOR-a, nacionalnog udruženja roditelja djece oboljele od raka.

Iz slastičarnice još napominju da će u slučaju lošeg vremena svoje goste naknadno obavijestiti o novom terminu održavanja proslave rođendana.

Fotografije: Slastičarnica Pelivan

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.