Baš kao u seriji: obožavatelji Beverly Hillsa uživali u slatkim okusima u Peach Pitu

Prije početka emitiranja novih epizoda Beverly Hillsa, obožavatelji su dobili priliku uživati u omiljenom okupljalištu iz serije – Peach Pitu.

Jedna od glavnih televizijskih vijesti ove godine svakako je okupljanje glumačke postave Beverly Hills. Nekad omiljena serija za mlade koja je u devedesetima imala brojne obožavatelje diljem svijeta, jučer se vratila na male ekrane.

Zanimljivi životi Brendona, Brende, Kelly, Donne, Stevea, Davida i Andree ponovno će uveseljavati gledatelje i pretpostavlja se, prikovati veliki broj nostalgičnih pojedinaca za male ekrane. Na žalost brojnih obožavatelja, u novim epizodama nećemo gledati prerano preminulog Lukea Perryja koji je utjelovio mnogima omiljeni lik Dylana McKay, ali su mu producenti i glumci u seriji odali počast.

Posebno je mjesto Luke dobio i u Peach Pitu, legendarnom okupljalištu u kojem su se odvile brojne nezaboravne scene, a koji su gledatelji početkom ovog mjeseca imali priliku i osobno posjetiti.

Swing by the Peach Pit for a Mega burger and nostalgia! Open today from 11am-4pm. Walk-ins welcome! See you there 🍑

Objavljuje BH90210Subota, 3. kolovoza 2019.

Naime, od 1. do 3. kolovoza u Los Angelesu je bio otvoren Peach Pit, uređen baš poput onoga iz serije. Obožavatelji su tijekom ta tri dana potpuno besplatno mogli uživati u omiljenim slasticama likova iz serije, poput shakeova od čokolade i vanilije ili pak mini cheesecakeova, dok su navečer mogli uživati u alkoholnim pićima.

Obožavatelji su prilikom ulaska u Peach Pit imali osjećaj kao da su ušli u popularnu televizijsku seriju.

Za uživanje u ovom jedinstvenu ambijentu bila je potrebna rezervacija, ali nekoliko je sretnika imalo priliku i samo „navratiti“ na piće.

Privremeno otvaranje omiljenog televizijskog lokala bilo je odlična najava za prvu epizodu nove sezone Beverly Hillsa.

Fotografija: Facebook stranica BH 90210

Izvor: The Hollywood Reporter

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.