Već dvije godine smo dom slatkim pričama

Dragi čitatelji,

prošle su točno dvije godina od kada smo vam prvi put poželjeli dobrodošlicu na naš portal, prvi i jedini novinarski portal u Hrvatskoj specijaliziran za slastice i slastičarstvo. Hrabro i odvažno krenuli smo u jednu nepoznatu priču, ne znajući što nas točno čeka, ali znajući da želimo stvoriti mjesto na kojem čitatelji mogu pronaći najnovije vijesti iz svijeta slastičarstva,provjerene informacije, korisne savjete i odlične recepte. Krenuli smo malim koracima i usput ostvarivali neke ciljeve koje smo si tiho, u naša četiri zida, iz mjeseca u mjesec zadavali.

U ove dvije godine koliko smo prisutni na hrvatskom medijskom nebu uspjeli smo stvoriti ime kojem se vjeruje, medij kojem je mnogima prvi na pameti kada imaju neku nedoumicu vezanu za izradu slastica ili pak neko pitanje vezano za slastičarstvo, portal kojem se budući mladi slastičari obraćaju kada trebaju pisati završni rad, medij u čiji su se rad uključili i brojni stručnjaci.

Znamo da ono što smo gradili u ove dvije godine treba nastaviti graditi i dalje. Svaki novi dan naš je novi početak i svaki novi dan moramo iznova opravdati dano nam povjerenje. Činjenica da ste tu s nama i to iz dana u danm iz mjeseca u mjesec u sve većem broju, kako na našim društvenim mrežama, tako i na samom portalu, daje nam razlog za zadovoljstvo i poticaj da smišljamo neke nove projekte kojima ćemo dodatno zasladiti vašu svakodnevicu.

Prvi su koraci najteži, opravdano misle mnogi. Istina je, izgraditi nešto iz temelja, udahnuti život nečemu što prije nije postojalo nije lako, puno je prepreka, neočekivanih situacija i nepredvidivih trenutaka. Međutim, upravo ti prvi koraci se pamte – naše nesigurnosti koje smo nekad imali, greške  koje smo radili i na kojima smo učili, prvi projekti na kojima smo sudjelovali ostaju naša najvažnija iskustva.

Sada, kao pravi dvogodišnjaci, počinjemo koračati sigurnije, odlučnije i još strastvenije, znajući da nema prepreke koja nam može stati na put, da nema problema koje ne možemo riješiti i da nema ideja koju mi ne možemo realizirati.

Uz vašu podršku, uz veliku pomoć, trud, rad i doprinos naših suradnika, uz veliku želju i volju sigurni smo da ovu, treću godinu našeg postojanja koja upravo počinje možemo učiniti još slađom.

Hvala vam što ste nam prve dvije učinili nezaboravnim godinama.

U slavljeničkom raspoloženju do sljedeće slatke prigode pozdravlja vas vaša

Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.