San ili java: Mars Wrigley Confectionery nudi plaćeni posao osobama koje će jesti čokolade i slatkiše

Proizvođač M&M’s bombona, Skittlesa, Twixa i Snickersa nudi posao iz snova – traže kandidate koji će, među ostalim, isprobavati njihove proizvode.

Iskušavati slastice i za to biti plaćen san je mnogih, koji je od sada ostvariv. Naime, Mars Wrigley Confectionery zapošljava pripravnike koji će, među ostalim, dobiti zadatak iskušati čokolade te gumene i voćne konfekcije.

Program The World’s Sweetest Internship u trajanju od osam do dvanaest tjedana pokrenut je prošle godine, a ovogodišnji program kušanja trajat će od kraja svibnja do kolovoza. Tvrtka Mars Wrigley stoji iza mnogima omiljenih slatkih marki: M&M’s, Snickers, Skittles, Twix, Dove, Starburst, Doublemint, Juicy Fruit i mnogih drugih.

Polaznici će tijekom trajanja programa saznati kako članovi tima igraju ulogu u tvrtki te pomagati u vođenju društvenih medija, kao i izraditi personaliziranu seriju žvakaćih guma i sudjelovati u medijskoj obuci. Kandidati koji se prijave moraju imati najmanje 21 godinu te imati položenu maturu, a fakultetska diploma bonus je pri odabiru.

Neki od oglasom propisanih uvjeta jest i da kandidat zna prepoznati razliku između čokolade koja je korištena u Snickersu i one koja se koristi u M&M bombonima, kao i da zna navesti svih pet voćnih okusa Skittlesa. Treba napomenuti i kako je cjelokupni program plaćen, a odabrani kandidati dobivaju i poseban bonus u iznosu jednogodišnje zalihe slatkiša.

Mjesto održavanja ovog programa je Chicago, a prijavu na natječaj moguće je izvršiti putem obrasca na mrežnim stranicama Mars Wrigley Confectionery.

Podsjetimo, slične poslove iz snova već su nudili Ferrero i Mondelēz International.

Izvor: Best Products

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.