Ferrero traži 60 kušača konditorskih proizvoda

Mnogi su ovaj oglas proglasili savršenim: traže se kandidati za kušanje konditorskih proizvoda tvrtke Ferrero.

Na internetskoj stranici Openjobmetis objavljen je oglas za savršen posao: Soremartec Italia srl, udruženje koje je zaduženo za razvoj i istraživanje talijanske firme Ferrero,  traži 60 kušača konditorskih proizvoda.

Kako je navedeno u oglasu, traže se osobe koje su željne naučiti kušati kakao, lješnjake i ostale slatke poluzavršene proizvode.

Odabrani kandidati morat će proći i plaćenu edukaciju u trajanju od tri mjeseca s početkom u rujnu čiji je osnovni cilj educirati polaznike o osjetu mirisa i okusa kako bi znali pravilno riječima izraziti ono što iskuse osjetilima.

Jednom kada budu izabrani, kandidati će potpisati za ugovor za „part time job“ – radit će svega dva puta tjedno po dva sata u sjedištu Ferrera – Albi.

Uvjeti za dobivanje ovog posla iz snova sasvim su jednostavni: kandidati ne smiju biti alergični te moraju znati koristiti kompjuter. Treba napomenuti kako nije potrebno imati nikakvo iskustvo jer će se sva potrebna znanja steći na tečaju, a Ferrero ovaj put ne traži profesionalci s ciljem testiranja proizvoda na prosječnim potrošačima slatkih proizvoda.

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.