Ružičasti KitKat napravljen od nove vrste čokolade

Nestlé  Japan Ltd. prvi je komercijalizirao novu ružičastu čokoladu Ruby.

Ljubitelji KitKat proizvoda u Japanu i Koreji imaju priliku počastiti se posebni Nestléovim proizvodom – Sublime Ruby KitKatom. Riječ je o prvom ovakvom proizvodu napravljenom od nedavno otkrivene ružičaste čokolade Ruby, koju je kao četvrtu vrstu čokolade (nakon tamne, mliječne i bijele) u rujnu prošle godine predstavio švicarski proizvođač čokolade Barry Callebaut.

Novi KitKat osmislio je veliki slastičar  Yasumasa Takagi, koji je rekao kako mu sudjelovanje u ovom, povijesno značajnom stvaranju novog proizvoda s novom vrstom čokolade, predstavlja veliku čast.

Nova Sublime Ruby KitKat čokolada dostupna je od 19. siječnja ekskluzivno u KitKat specijaliziranim trgovinama „KITKAT Chocolatory“ u Japanu i Koreji i to i u internetskim i u standardnim trgovinama. Proizvođač je ovaj proizvod predstavio kao odličan dar za Valentinovo.

Japanska verzija KitKat-a, „made in Japan KitKat“ svoju veliku popularnost duguje različitosti i bogatstvu okusa te svojoj jedinstvenosti i inovacijama koje nudi azijskim kupcima.

Fotografije: Nestlé  Japan 

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.