Predstavljena kuharica Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom

U kuharici Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom okupljeno je ukupno 40 slatkih recepata.

Nedavno je u Hotelu Kurija Janković predstavljena kuharica Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom, u kojoj je okupljeno ukupno 40 recepata koji predstavljaju spoj modernog i tradicionalnog.

Urednice knjige su Jasna Abramović, pročelnica Ureda župana te Sanja Sudar, voditeljica Hotela Kurija Janković, a za predstavljene recepte zaslužne su Sanja Mijac, autorica bloga Domaćica te hrvatska slastičarska reprezentativka Sandra Jadek.

Zahvaljujući dugogodišnjoj proizvodnji šećera i meda, Virovitičko-podravska županija ima epitet najslađe županije, a receptima iz ove kuharice želi se opravdati ta titula.

Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom nastavak je gastro putovanja koje je započelo 2015. objavom kuharice sa slanim receptima.

Kuharica, koja će se uskoro moći kupiti u Hotelu Kuriji Janković, sadrži recepte koje predstavljaju tradiciju slavonsko-podravskog kraja i bogatstvo lokalnih namirnica kao što su med, lješnjaci, orasi, jabuka, bundeva i kesten.

Svi zainteresirani knjigu mogu prelistati na mrežnim stranicama Virovitičko-podravske županije.

Fotografije: Virovitičko-podravska županija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.