Osnovan Cook Club Osijek s ciljem oživljavanja slavonske gastronomske scene

Nedavno je u Osijeku osnovan Cook Club Osijek, koji okuplja zaljubljenike u kulinarstvo, kuhare, gastro blogere, putopisce i ljubitelje dobre hrane.

Na inicijativu Andree Krivak s bloga Geeketa kojoj su se odmah pridružili Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz te Igor Hranić s bloga Moderna kuhinja, krajem prošle godine u Osijeku je osnovan Cook Club koji za cilj ima pokretanje gastronomske scene Osijeka, ali i cijele Slavonije, educiranje ljudi te organizaciju što većeg broja gastronomskih događanja.

Cook Club Osijek, koji je okupio malu, ali jaku ekipu blogera i zaljubljenika u gastronomiju, nastao je zbog nezadovoljstva uzrokovanog nedostatkom kvalitetne gastronomske scene Osijeka te Slavonije i Baranje.

Na samom početku ova ekipa entuzijasta naišla je na podršku Poduzetničkog inkubatora BIOS, za koji su odradili i svoj prvi veliki projekt – božićni domjenak za više od pedeset uzvanika.  Nakon uspješno odrađenog prvog angažmana, ambiciozna ekipa najavljuje nove projekte te vjeruju da će jedan od prvih biti edukativnog tipa u obliku radionice/predavanja.

Fotografija: Andrea Perković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.