Nova dubrovačka slastičarnica danas otvara svoja vrata

Slastičarnica Mala truba s radom započinje danas u 10 sati.

Nova dubrovačka slastičarnica Mala truba danas u 10 sati otvorit će svoja vrata u sklopu Mercante centra u Vukovarskoj ulici.

Kao što smo na našem portalu ekskluzivno objavili, iza nove dubrovačke slastičarnice stoji poznata i uspješna mlada slastičarka Lucija Tomašić koja je svoje obrazovanje stekla u Londonu, a bogato radno iskustvo radom u londonskim i hrvatskim kuhinjama, u kojima je, među ostalim, radila uz jednu od najvećih hrvatskih slastičarki – Petru Jelenić.

Kako nam je sama Lucija najavila, u Maloj trubi goste očekuju „slatki zalogaji pripremljeni sa sastojcima s juga Hrvatske i najfinijim čokoladama …“, a bit će zastupljene i moderne i tradicionalne slastice, kao i njihove kombinacije – starinske slastice s modernom notom, kao i moderne s ponekom starinskom.

Napomenimo još kako je Mala truba zamišljena kao slastičarnica s konceptom „to go“ – dakle, nema prostora za sjedenje već se odabrane slastice ovdje kupuju pa kasnije u miru vlastitog doma ili druge drage lokacije možete uživati u njihovim okusima.

Fotografije: Lucija Tomašić 

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.