Našim čitateljicama želimo sretan Dan žena

Drage čitateljice,

stigao je i samo naš dan – Dan žena. Dan je to kada trebamo zastati i zahvaliti svim onim ženama koje su bile i koje još uvijek jesu važan dio našeg života.

Kao što znate, u intervjuima sam često isticala da je Slatkopedija jedan pravi ženski, pa čak i sestrinski, projekt. Slatka ideja koja se jedne večeri slučajno stvorila u mojoj glavi u samo nekoliko mjeseci postala je stvarnost zahvaljujući prije svega jakim ženskim snagama moje obitelji – mojim sestrama Jeleni i Mirjani koje su odmah stale uz mene i svojim znanjem, vremenom, trudom, radom i materijalnom podrškom omogućile da ono što je nekad bio samo san, vrlo brzo postane stvarnost.

Slatkopediju su uz njih stvarale i moje drage kolegice Ana i Iva, ali i naša dizajnerica Marina koja je našem portalu dala prepoznatljivi vizualni identitet.

Ipak, nije Slatkopedija samo plod truda, rada i želje naš šest. Slatkopediju iz dana u dan stvaraju i naše drage suradnice, slastičarke, blogerice  i ljubiteljice slastica koje s nama dijele svoje recepte i svoje priče. Bez priča ne bi bilo ni Slatkopedije, a dobrih priča često ne bi bilo bez žena koje ih stvaraju.

I na kraju, Slatkopediju stvarate i vi, naše drage čitateljice koje u značajnoj premoći od oko 90 posto činite našu publiku. Vi koje svaki dan posjećujete naš portal, čitate naše članke, dijelite ih i komentirate. Vi koje po našim receptima pripremate slastice za vaše ukućane i prijatelje, vi koje jedna drugoj u razgovoru spomenete Slatkopediju, vi koje uz nas počinjete i završavate dan. Bez vas Slatkopedija ne bi mogla opstati – mi smo ju stvorile, vi ste joj dale smisao postojanja.

Iako je ovo naš dan, treba spomenuti da Slatkopedija postoji i zahvaljujući nekim muškarcima – onima koji nam se nisu smijali kada smo tek krenule u ovaj projekt, onima koji su i danas tu uz nas, šire glas o našem portalu, spašavaju nas savjetima i uskaču kad je najpotrebnije – onima koji vjeruju u uspjeh ženskog poduzetništva.

Hvala vam svima što ste tu s nama iz dana u dan – vi ste snaga našeg portala.

Do sljedećeg čitanja, pozdravlja vas vaša

Kate

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.