Najbolji recepti za pripremu sladoleda kod kuće

Proslava Dana sladoleda nezamisliva je bez dobrih recepata – zato smo mi tu s našim slatkim prijedlozima.

Danas se u Sjedinjenim Američkim Državama obilježava Dan sladoleda, a kao i mnogi drugi njihovi običaji, i ovaj se polako uvlači u našu kulturu. Mi nemamo ništa protiv toga jer bismo mi Dan sladoleda mogli slaviti svaki dan.

Ako želite prigodno zasladiti ovaj dan, pogledajte naše prijedloge – sladoledne recepte potpisuju Katarina Paoletić, Nataša Pralica, Tihana Koprek, Emina Horvat i Kate Bošković.

Sladoled bez šećera i laktoze

Katarina Paoletić sa stranice Nešto slatko by Katarina s nama je prošlog mjeseca podijelila recept za sladoled bez šećera i laktoze u kojem tako mogu uživati i oni koji imaju problema s konzumacijom šećera i laktoze.

Kremasti sladoled od mente

Još na početku našeg postojanja prije dvije godine, Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz s nama je podijelila divan recept za kremasti sladoled od mente na štapiću.

Brzi sladoled od dva sastojka

Tihana Koprek s bloga Just Cake the Cupcake zna kako od dva sastojka stvoriti sladoled pa je s nama podijelila upravo takav recept.

Sladoled od banane i Nutelle

Još jedan sladoled koji je na našem portalu od 2017. godine jest i onaj koji potpisuje Emina Horvat s bloga Happiness is homemade, a riječ je o sladoledu od banane i Nutelle.

Domaći sladoled od vanilije u jestivim čašicama

Naša urednica Kate Bošković prošle nam je godine otkrila svoj recept za sladoled od vanilije koji je prigodno servirala u jestivim čašicama.

Dulce leche sladoled

Još jedan recept za sladoled stiže nam s bloga Just Cake The Cupcake autorice Tihane Koprek koja nam je lani ljeto malo duže zadržala uz ovaj dulce leche sladoled.

Fotografije: Katarina Paoletić, Natašine slastice/Kolači.biz, Just Cake The Cupcake, Happiness is homemade i Kate Bošković

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.