L’orchidée – nova zadarska slastičarnica

Od sutra će se u Zadru moći uživati u ponudi jedinstvene slastičarnice koja svojim posjetiteljima nudi slastice u obliku monoporcija te entremet torte.

U Zadru se sutra, 8. svibnja 2018., u 9 sati, otvara slastičarnica L’orchidée, na adresi Kazališni prolaz 2. Iako je osnovni koncept zamišljen kao “take out” slastičarnica, gosti će u ovoj slastičarnici moći pojesti kolač te popiti kavu, čaj ili prirodne sokove.

Slastičarnica će za posjetitelje biti otvorena od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat.

Kako nam kaže Tetuta Babajko Jamičić, vlasnica slastičarnice, ono što ovu slastičarnicu čini jedinstvenom, drugačijom od ostalih u Zadru jest njezina ponuda u kojoj će biti moderne slastice koje se izrađuju u obliku monoporcija i entremet torte. Slastice se izrađuju od izvornih namirnica bez dodataka umjetnih boja i konzervansa.

Osim ponude, razlikuje se od drugih i po tome što je vlasnica slastičarnice ujedno i autorica slastica. Ova slastičarnica nudi i mogućnost izrade torti po narudžbi.

Iza ovog projekta stoje Teuta Babajko Jamičić te njezin muž Ivan Jamičić.

Fotografije: Slastičarnica L’orchidée

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.