Izbor omiljenih slatkih proizvoda

Na stranici ranker.com možete dati glas svojim omiljenim čokoladicama, bombonima i ostalim slatkišima.

U internetskim bespućima dosita se može naći sve i svašta pa tako možete naći i stranicu ranker.com koja se bavi izradom rang lista doslovno svega.

Tako je zadnje dane svjetske medije preplavila vijest da je izborom pratitelja te stranice najboljom čokoladicom svijeta proglašen KitKat, no već danas situacija je promijenjena pa se na prvom mjestu nalazi Twix, na drugom ranije spomenuti KitKat, a na trećem Snickers. U prvih deset u ovom trenutku svoje su mjesto našli i Milky Way, Hershey Bar, Nestlé Crunch, Butterfinger Bar, 3 Musketeers, Toblerone i Almond Joy.

Na istoj se stranici može dati svoj glas i omiljenim čokoladnim kompanijama. Tako se na prvom mjestu trenutno nalazi Lindt & Sprüngli, na drugom Ferrero, a na trećem Cadbury.

Osim ove dvije list, kad je čokolada u piutanju, na ranker.com svoje su mjesto pronašli i izbor najboljeg švicarskog čokoladnog brenda, najboljeg okusa M&M čokoladicanajboljih čokoladnih proizvoda, najboljih tipova oreo keksića….

Uz to, na ovoj stranici postoje i kategorije deserti i slatkiši u kojima se nalazi niz lista posvećenih najslađim proizvodima na svijetu.

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.