Zadarska sladoledarnica nazvana po kultnom stripovskom junaku otvorila svoja vrata

Od nedavno ljubitelji sladoleda, u samom centru Zadra, mogu uživati u uobičajenim i premium okusima sladoleda, kao i u slanom sladoledu te veganskom sladoledu bez laktoze.

Prošloga je vikenda, točnije 26. travnja 2019., ljubiteljima sladoleda vrata otvorila sladoledarnica Bob Rock’s Ice cream. Iza ove sladoledarnice simpatičnog imena kriju se vlasnici, bračni par Sokač.

Ime su nadjenuli po liku Boba Rocka iz kultnog stripa Alan Ford, omiljenom stripu vlasnika Marka. U lokalu smještenom u samom centru grada, na adresi Varoška 6, posjetiteljima nude sladoled na kuglice, ali i prodaju preljeve i sirovine za kolače te proizvodnju sladoleda. 

Posebnost ove slastičarnice je u tome što vođeni idejom i strašću svojih dobavljača ne gledaju na cijenu proizvodnje sladoleda već na kvalitetu, a posebnu pažnju posvećuju detaljima. Uz uobičajene okuse nude i premium okuse pune vrhunskih sirovina poput Pistacio, Tofee  lješnjak, Yogoberry, Čokomint te Crostata. Osim svega navedenoga, u ponudi je i ovogodišnji novitet slani sladoledi te veganski sladoled bez laktoze . 

Radno vrijeme slastičarnice je od 10 do 22 sata, a radi po konceptu to go.

Fotografije: Bob Rock’s ice cream shop

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.