U Le Kolaču pripremili posebnu ponudu za proslavu velikog prvog rođendana

Već je prošlo godinu dana od kada je Robert Hromalić u Zagrebu otvorio svoju slastičarnicu Le Kolač.

Prije godinu dana Robert Hromalić je u intervju za naš portal ispričao što sve očekuje njegove goste u slastičarnici Le Kolač. Godinu dana kasnije, Petretićev trg 3, adresa na kojoj se nalazi ovaj slatki kutak postala je nezaobilazno mjesto svim ljubiteljima slastica u Zagrebu.

Kako bi proslavili veliki prvi rođendan, iz slastičarnice su najavili novosti u ponudu slastica koje su pripremili za svoje goste.

Nova ponuda sastoji se od 9 vrsta pažljivo osmišljenih i pripremljenih kolača u čijoj su pripremi korišteni samo najkvalitetniji i provjereni bio proizvodi.

Tako će i u novoj ponudi, u ponešto izmijenjenom izdanju, biti prisutni kolači na koje su gosti do sada najbolje reagirali, a to su Lješnjak i Pita od jabuke. Osim njih, tu su još i Tart od karamele i badema, Čokoladni kolač sa sjemenom tonke te bezglutenski Cheesecake s yuzuom, japanskim citrusom. Za osobe s intolerancijom na gluten i laktozu pripremili su Veganski flan sa sojom i kokosom, dok ljubitelje Kraševih slastica očekuju nove verzije Bajadere, Griotte i Ruby koje je moguće konzumirati i u Kraš Choco Baru.

Osim toga, od idućeg tjedna njihovi će gosti moći naručiti i poseban paket od 6 kolača, Le Kolač Six pack, po promotivnoj cijeni i u posebnoj ambalaži.

Uz to, od sada je moguće naručiti i Custom cake – tortu koju naručitelj kreira po vlastitoj želji, birajući sam okus, veličinu i dekoraciju.

Keksi, čokolade, paste i karamel – sve to dodatno će obogatiti ponudu ovog slatkog jednogodišnjaka koji će svoj prvi rođendan proslaviti baš na najromantičniji dan u godini – na Valentinovo.

Fotografije: Le Kolač

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.