Tarik za oproštaj od „Potjere“ dobio posebnu tortu

Tarik Filipović, zaštitni znak HRT-ovog kviza „Potjera“, jučer je snimio svoju posljednju epizodu tog kviza, a lovci su mu za rastanak darovali posebnu tortu.

Glumac i voditelj Tarik Filipović godinama je zaštitno ime HRT-ovih kvizova. Ipak, najupečatljivije voditeljske angažmane ostvario je u kvizovima „Tko želi biti milijunaš“ i „Potjera“. Upravo zbog povrataka ulozi voditelja „Milijunaša“, Tarik se odlučio pozdravi od „Potjere“.

Nakon što je godinama vješto vodio natjecatelje i lovce kroz ovaj kviz te uveseljavao gledatelje, Tarik je jučer snimio svoju posljednju epizodu „Potjere“. Nakon 826 epizoda, oprostio se s ekipom koja stoji iza ovog projekta, a poseban dar za oproštaj pripremili su mu lovci.

Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu "Potjere", pa mu naručismo…

Objavljuje Dean KotigaPetak, 24. svibnja 2019.

Naime, kako je na svojoj Facebook stranici otkrio jedan od lovaca Dean kotiga, Tarik je za rastanak dobio posebnu tortu – onu u obliku ploče po kojoj lovci hvataju natjecatelje kviza. Na vrhu ploče nalazi se Tarik, dok je na dnu napisan broj 826, odnosno broj epizoda koje je Tarik snimio kao voditelj ovog kviza.

Tako ćemo od jeseni Tarika ponovno gledati u ulozi voditelja „Milijunaša“, a tko će preuzeti voditeljsku palicu „Potjere“ u ovom trenutku još uvijek nije poznato, a kao najizgledniji kandidati spominju se Barbara Kolar, Daniela Trbović, Joško Lokas i mirko Fodor.

Fotografija: Facebook stranica Deana Kotige

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.