• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Spremni za Uskrs: donosimo vam recepte i savjete za uspješnu pripremu slastica

Spremni za Uskrs: donosimo vam recepte i savjete za uspješnu pripremu slastica

Kate Bošković 06 tra 2023 Novosti Komentari isključeni za Spremni za Uskrs: donosimo vam recepte i savjete za uspješnu pripremu slastica

Još samo nekoliko dana dijeli nas od Uskrsa, a tim povodom vam donosimo naš newsletter s korisnim savjetima, ali i receptima za uspješnu pripremu uskršnjih slastica.

Pripreme za Uskrs u punom su jeku, a znamo da kod većine ovaj blagdan ne može proći bez ukusne sirnice. Stoga vam u našem novom broju newslettera donosimo recept naše proslavljene slastičarke Tereze Alabande, koja je s nama podijelila i nekoliko savjeta za uspješnu pripremu sirnica.

Naša suradnica Ljiljana Bakula donosi vam tutorijal za izradu figurice u obliku zeca, a Mihaela Punda bi vas svojom tortom mogla inspirirati za jednostavnu uskršnju tortu.

Predivne fotografije medenjaka s potpisom Ive Noli otkrite će vam koliko su ovi keksići popularni iu uskršnje vrijeme, a za provjerene recepte pobrinule su se Marija Herjavić Jerkić i Anamarija Habuš.

Vjerujemo da će vam ovaj broj newslettera biti jako koristan i veselimo se vašim dojmovima, kao i fotografijama vaših uskršnjih slastica.

Newsletter preuzmite klikom na fotografiju naslovnice ili na ovoj poveznici.

Fotografija: Canva

newsletter priprema slastica recepti savjeti uskršnje slastice uskršnji newsletter 2023-04-06
Tags newsletter priprema slastica recepti savjeti uskršnje slastice uskršnji newsletter

Autori

napisala : Kate Bošković
Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.
Prethodni članak :

Neka zablista i na vašem blagdanskom stolu: pripremite tiramisù od pistacije i malina

Sljedeći članak :

Obavijest o privremenoj nedostupnosti našeg webshopa: evo kako do proizvoda

Povezani članci

Noviteti u Panettone Cupu: evo što kandidate očekuje ove godine

Noviteti u Panettone Cupu: evo što kandidate očekuje ove godine

Mirjana Bošković Smrekar 27 svi 2023
Kakvo je stanje na burzi: donosimo pregled broja nezaposlenih slastičara po županijama

Kakvo je stanje na burzi: donosimo pregled broja nezaposlenih slastičara po županijama

Mirjana Bošković Smrekar 24 svi 2023
Ledena slastica koja vraća u djetinjstvo – Hubba Bubba sladoled

Ledena slastica koja vraća u djetinjstvo – Hubba Bubba sladoled

Mirjana Bošković Smrekar 23 svi 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!