Sisak dobio novo slatko mjesto – slastičarnicu Sweetie

Nakon što je oko 25 godina stjecala iskustvo u slastičarskoj struci, Svijetlana Hernaut je odlučila obogatiti slatku ponudu Siska i otvoriti vlastitu slastičarnicu.

Građani Siska protekle su subote dobili novu slatku adresu. Naime, u sklopu tržnice Sisak na vanjskom platou otvorena je slastičarnica Sweetie, vlasnice Svijetlane Hernaut.

Iza vlasnice stoji 25 godina iskustva u struci, ali i bogato slastičarsko obrazovanje. Naime, osim što je završila srednju školu za slastičare i položila majstorski ispit, dobila je i dva certifikata Pierrea Hermea u Parizu o dodatnom obrazovanju.

Sve to dovelo je stvaranja vlastitog slatkog kutka, u kojemu može uživati u svom poslu i isprobavanju novih okusa, kao i neometano komunicirati sa svojim gostima i pratiti njihove reakcije na njezine slatke kreacije.

U njezinom slatkom kutku gostima se svakodnevno nudi petnaest različitih vrsta kolača koji se mijenjaju iz dana u dan.

Tako je Sisak prošlog vikenda dobio novo slatko mjesto u kojem gosti mogu očekivati brojne nove kombinacije slatkih okusa.

Fotografija: Slastičarnica Sweetie

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.