• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti» Događanja»Program ovogodišnjeg Interslasta obiluje velikim slastičarskim imenima

Program ovogodišnjeg Interslasta obiluje velikim slastičarskim imenima

Ana Brkanlić 06 lis 2017 Događanja Leave a comment

Već tradicionalni kongres slastičarstva okuplja neka od najvećih imena hrvatskog, regionalnog, pa i svjetskog slastičarstva.

Internacionalni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva Interslast održat će se 10. listopada u hotelu Well u Tuhelju. Ovaj je događaj već je tradicionalan u regionalnom i internacionalnom slastičarstvu.

Posjetitelje kongresa očekuje sadržaj bogat predavanjima i stručnim radionicama. Među govornicima bit će Ružica Jukičić, executive chef u hotelu Ola, Seget Donji održat će dva predavanja: prvo predavanje na temu Slastičarstvo u Hrvatskoj – Da li smo dorasli zahtjevima turističke sezone, a drugo o normativima za izradu slastica te radionicu o slastičarskim proizvodima za potrošače sa zdravstvenim poteškoćama.

Alma Rekič, najpoznatija slovenska slastičarka, održat će radionicu o temperiranju čokolade u izradi slastičarske artistike, a Matea Mandir McConnell iz Sjedinjenih Država svoju će stručnu radionicu posvetiti svjetskoj posebnosti i originalnosti američkih pita.

U sklopu ovogodišnjeg Interslasta održat će se Folkslast, revija hrvatskih tradicijskih i domaćih slastica i kolača, posvećena predstavljanju baštine Krapinsko – zagorske, Karlovačke i Koprivničko – križevačke županije. Bit će održano i natjecanje profesionalaca Interslast kup, natjecanje učenika Artlast  i amatersko natjecanje u spravljanju pita, Pitafest.

Fotografija: Robinson, Zagreb

2017-10-06

Autori

napisala : Ana Brkanlić
Diplomirana novinarka, ljubiteljica sunčanih dana, ruževa u bojama šumskoga voća i čokolade na sve načine.
Prethodni članak :

Izrada biskvita na naprednoj školi slastičarstva

Sljedeći članak :

Bezglutenska radost Adrijane Bručić

Povezani članci

Natjecanje s mirisom Božića: poznati pobjednici ovogodišnjeg izdanja Panettone daya

Natjecanje s mirisom Božića: poznati pobjednici ovogodišnjeg izdanja Panettone daya

Mirjana Bošković Smrekar 22 ruj 2023
Noviteti na najvećem sajmu čokolade: Salon du Chocolat otvara nova područja te obnavlja Escape Japon

Noviteti na najvećem sajmu čokolade: Salon du Chocolat otvara nova područja te obnavlja Escape Japon

Mirjana Bošković Smrekar 07 ruj 2023
Hit slastica mochi donosi dašak Japana na Bundek: novi gastro trendovi na Baš Naš festivalu

Hit slastica mochi donosi dašak Japana na Bundek: novi gastro trendovi na Baš Naš festivalu

Mirjana Bošković Smrekar 30 kol 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!