Petra Cicvarić otkrila slatku uspomenu iz djetinjstva: „Mogla sam izabrati bilo koji sladoled – besplatno!“

Poznata hrvatska glumica na svom je Instagram profilu s pratiteljima podijelila slatku uspomenu iz djetinjstva.

Glumica Petra Cicvarić, koju mnogi pamte po ulozi ostvarenoj u seriji Ruža vjetrova, na svom je Instagram profilu s pratiteljima podijelila slatku uspomenu iz djetinjstva.

Naime, jedna ju je fotografija podsjetila na ljeto koje je provela kod bake i djeda na selu Koška blizu Našica. Petra je tada imala osam godina, ali jedna joj se uspomena urezala u pamćenje.

View this post on Instagram

Ova me slika jako podsjeća na moje djetinjstvo. Kad sam imala 8 godina, ljeto sam provela kod bake i dede na selu. (Koška je malo mjesto blizu Našica, gdje su baka i deda neko vrijeme živjeli nakon rata jer se u njihovu kuću kod Vukovara nije moglo.) Njihova je kuća bila prva do trgovine. Jednog dana, škrinja iz trgovine u kojoj je stajao sladoled, pokvarila se. Kako se sav sladoled ne bi otopio, iz trgovine su zamolili da ga privremeno premjeste u bakinu škrinju, dok se njihova ne popravi. Sjećam se da sam bila najsretnija na svijetu! Sav sladoled iz sela bio je kod mene, u podrumu moje bake! ✨🙌Kad bi bilo tko od djece poželio sladoled, morao je doći kod nas, a ja sam ponosno sudjelovala u “trgovini”. I još k tome, mogla sam izabrati sebi bilo koji sladoled – besplatno! (Bubi i Silk-milk bili su moj izbor😁. )Trajalo je to samo dva dana, ali tu sreću osjećam i sada, samo gledajući ovu sliku… Posebna je ta veza: djeca-ljeto-sladoled, zar ne? … Koji je bio vaš najdraži sladoled ?🍦🍦🍦 _______________________________________________ #djetinjstvo #sladoled #skrinjapunasladoleda #icecream #iscreamyouscreamweallscreamforicecream #childhoodmemories #pixel_kids #momtogs #momtogcommunity #momtographer #retrostyle #retrovers #vintagestyle #summervibes #summer2020 #candidphotography #candidchildhood #kratkaprica #storytelling #storyteller #ledo #ledohrvatska

A post shared by Pc (@petra.cicvaric) on

Kuća u kojoj su živjeli njezini baka i djed bila je prva kuća do trgovine. Kada se u trgovini jednog dana pokvarila škrinja u kojoj je stajao sladoled, iz trgovine su zamolili da sav sladoled premjeste u škrinju Petrine bake, kako se ne bi otopio dok se škrinja ne popravi.

Petra se i danas sjeća da je bila najsretnija na svijetu zbog činjenice da je sav sladoled iz sela bio u podrumu njene bake. Sva djeca koja su htjela kupiti sladoled morali su doći u njihovu kuću, a Petra je ponosno sudjelovala u prodaji.

Najveći bonus cijele situacije bila je činjenica da je Petra sebi mogla odabrati bilo koji sladoled potpuno besplatno.

Petra je danas majka dviju djevojčica, uspješna glumica i autorica kazališnih predstava, ali unatoč svim ostvarenjima i godinama koje su prošle, samo jedan pogled na fotografiju koju je podijelila na svom Instagramu, ponovno joj izazove osjećaj sreće kao onog ljeta kada je kao osmogodišnjakinja uživala u sladoledu u domu svoje bake i djeda.

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.