U sklopu našeg festivala bit će održano ukupno 10 radionica – iskoristite priliku za besplatno sudjelovanje i naučite pripremati slastice.
Od sutra do nedjelje sve u našem gradu bit će u znaku slastica – i to onih najboljih hrvatski.
Jedan dio našeg festivala posvećen je i radionicama izrade slastica, kao i degustaciji čokolade i pripremi kave pa tako svakog dana imamo više radionica na kojima može sudjelovati ograničeni broj ljudi.
Četvrtak je dan za pripremu kaštelanske torte pod vodstvom Antonije Nikolić iz Love si a piece of cake, kao i korčulanskih slastica pod imenom lumbarajske krokande pod vodstvom Josipe Barčić iz Škatule (u dva popodnevna termina).
Jutarnja radionica u petak će se održati u istočnoj dvorani Dioklecijanovih podruma, a na njoj će Sanja Vladović iz Taman čokolade polaznicima otkriti sve ono što nisu znali o čokoladi. U popodne pak pod vodstvom Jozefine Birindžić, vlasnice brenda Moj Gastro, pripremamo slavonsku slasticu tačke.



U subotu će jutro biti rezervirano za naše najmlađe koji će u dva jutarnja termina s Lucijom Dević iz Medenog svijeta ukrašavati medenjake. U popodnevnim terminima pak očekuje nas radionica slavonskih slastica pod vodstvom Sandre Jadek iz Sandrinih kolača i priprema fritula koju će voditi Antonia Mikac iz Tonkinih fritula.
Nedjelju sam pak rezervirali za radionicu pripreme kave na tradicionalan i moderan način pod vodstvom Danijela Simica iz Steam Coffee.
Sve radionice imaju ograničeni broj polaznika te uključuju degustaciju, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.
Vidimo se u Splitu.
Fotografija: Canva