Jägermeister napravio posebno izdanje uskršnjih jaja

Obožavatelji ovog alkoholnog pića, ove su godine dobili pravu uskrsnu slasticu – posebna čokoladna jaja s dodatkom Jägermeistera.

Nakon što je prošle godine to plasirao kao prvoaprilisku šalu, Jägermeister je ove godine ispunio san mnogih obožavatelja, izdavši posebno izdanje čokoladnih uskrsnih jaja.

U posebnom paketu bila su dostupna dva posebna Jägermeister jaja, dvije čašice te jedna boca od 100 ml Jägermeistera. Posebna Jägermeister jaja napravljena su od mliječne čokolade, dok se u unutrašnjosti nalazi krema s dodatkom omiljenog alkoholnog pića.

Ovo uskršnje izdanje bilo je dostupno u samo 250 primjeraka po cijeni od 9,99 funta, a u tek nekoliko dana nakon objave, svi su primjerci prodani.

Ipak, na svom Instagram profilu iz Jägermeistera su obavijestili svoje pratitelje da na raspolaganju imaju još pet paketa koje će podijeliti najsretnijim pratiteljima.

Fotografija: Službena mrežna stranica Jägermeister

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.