Hrvatska ima najbolji sladoled na svijetu: Lino Lada duo osvojila prestižno priznanje

Sladoledu Lino Lada duo ovo je prestižno priznanje dodijelilo  International Ice Cream Consortium na svečanosti održanoj u Švedskoj.

Hrvatska ima najbolji sladoled na svijetu. Vijest je to koja je odjeknula hrvatskim medijskim prostorom, a koja stiže iz Švedske u kojoj je održana svečana dodjela nagrada koje dodjeljuje  International Ice Cream Consortium, udruženje svih globalnih neovisnih proizvođača sladoleda.

Kako je navedeno na stranicama Leda, „stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu je doživljaj Lino Lada namaza koji je uspješno prenesen na sladoled.“

Nagrađeni sladoled Ledo je proizveo u suradnji s Podravkom, a na hrvatskom se tržištu pojavio u travnju ove godine.

„Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledo sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu, velika je čast, kao i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću.“ istaknuo je Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

Izvor: ledo.hr

Fotografija: ledo.hr

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.