Tim Pro 28 uspješno predstavio Hrvatsku na europskom natjecanju

Na natjecanje Ecotrophelia Europe 2017 naši su predstavnici otišli s 35 čokoladica za svakog od članova žirija za koje su od njih dobili riječi hvale.

Članovi tima Pro 28 sudjelovali su na natjecanju Ecotrophelia Europe 2017, održanom u Londonu,  21. i 22. studenog 2017. Osim naših predstavnika, na natjecanju su sudjelovali i mladi iz cijele Europe od Rumunjske, Grčke, preko Srbije, Slovenije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, Belgije, sve do Ujedinjenog Kraljevstva, Islanda te mnogih drugih zemalja.

Za čokolade kojima se predstavio naš tim članovi žirija imali su  samo riječi hvale, a na proglašenju su čestitali svim sudionicima na trudu, odličnim idejama, izvedbi te prezentacijama te dodali kako na ovom natjecanju nije bilo lošeg proizvoda te da su svi sudionici pobjednici samim time što su dospjeli u finale jednog tako zahtjevnog natjecanja.

Pobjedu na ovogodišnjem natjecanju odnijele su predstavnice Grčke s proteinskim jogurtom od avokada i kivija dok su drugo i treće mjesto odnijeli predstavnici Ujedinjenog Kraljevstva i Slovenije. Posebna nagrada za inovativnost pripala je predstavnicima Francuske, dok je nagrada za komunikacijski plan otišla u ruke predstavnicima Njemačke.

„Bilo je odlično. Samo natjecanje nam je donijelo jedno predivno i vrijedno iskustvo. Dobili smo korisne komentare i sugestije stručne komisije iz europske prehrambene industrije o našem proizvodu te na što obratiti pozornost pri lansiranju proizvoda na tržište dođemo li do te faze kojoj se nadamo kao i svi ostali timovi koji su predstavljali svoje zemlje.“ – rekla je za naš portal Nikolina Marinčić, predstavnica tima Pro 28.

Fotografija: Ecotrophelia Europe

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.