Hrvatski tim Pro 28 spreman za osvajanje Londona

Ekipa tima Pro 28 koja je na Ecotrophelia Hrvatska 2017. pobijedila te time osigurala mjesto na europskom natjecanju u Londonu obavlja završne pripreme te kreće u osvajanje europske nagrade.

U Londonu će se, u sklopu izložbe Food Matters Live, 21. i 22. studenog, održati natjecanje Ecotrophelia Europe 2017. na kojem će sudjelovat i mladi, ambiciozni tim Pro 28.

U sklopu izložbe i natjecanja susrest će se brojni predstavnici prehrambene industrije, trgovci, ugostitelji te sve ostale interesne skupine.

Tim Pro 28 je pobjedom na natjecanju Ecotrophelia Hrvatska 2017., na kojem su se predstavili s proteinskom čokoladom s dodatkom ječma i aronije, osigurao svoje mjesto na ovom natjecanju za koje su pripremili 35 čokoladica za svakog od članova žirija te se nadaju da će ih one odvesti do pobjede. Pripremne radnje za natjecanje su obavljene te tim nestrpljivo očekuje polazak.

Njihov je rad prepoznat pa su tako dobili i brojne ponude za suradnju na koje će se po povratku s natjecanja fokusirati te se nadaju da će u skorije vrijeme pokrenuti proizvodnju te izaći na tržište sa svojim proizvodom.

„Riječ je o velikom i složenom poduhvatu te bi navedeno moglo potrajati narednih godinu do dvije, stoga želimo da sve ide svojim prirodnim tokom, bez forsiranja, da sve odradimo najkvalitetnije moguće što se bude moglo“ – poručila je Nikolina Marinčić u ime svoga tima. Želimo im svu sreću na natjecanju te da se iz Londona vrate sa željenim osvojenim prvim mjestom.

Fotografija: Pro 28

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.